ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος - Προειδοποίηση Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Yπερχείλισε ο Πεδιαίος στο γεφύρι Αλεξανδρουπόλεως στο Στρόβολο, συστάσεις Αστυνομίας για δρόμους.

Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι υπερχείλισε ο ποταμός στο γεφύρι της οδού Αλεξανδρουπόλεως στον Στρόβολο και στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα στη Δευτερά.

Εξάλλου στην περιοχή Πέρα Χωρίου - Ιδαλίου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Γυαλιά, έχουν κλείσει οι οδός Ελευθερίας στο Πέρα Χωρίου και οι οδοί Ευρυπίδου, Λεόντιου Μαχαιρά και Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Δάλι. Επίσης, κλειστός είναι ο δρόμος Κοτσιάτη – Αγίας Βαρβάρας και ο δρόμος από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου – Ποταμιάς.

Αναλυτικά η κατάσταση των δρόμων εδώ.

*H κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου όταν υπερχείλισε ξανά ο ποταμός Πεδιαίος προηγούμενη χρονιά

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE