Ο Μπρου ΜΠΑΙΝΕΙ, ο Καραγιόλ ακόμα είναι ΑΛΛΟΥ…

Ο Μπρου ΜΠΑΙΝΕΙ, ο Καραγιόλ ακόμα είναι ΑΛΛΟΥ…

Στους λόγους που ο φετινός Απόλλωνας δεν έχει την δυναμική της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, δικαιολογημένα μπαίνει και η παράμετρος, ότι δεν βοηθήθηκε ικανοποιητικά απο τις καλοκαιρινές μετεγγραφές. 

Στον Μπρου δώσαμε την έξωθεν μαρτυρία, ότι ταλαιπωρήθηκε απο… κάμποσες θλάσεις. Ο Γάλλος χαφ τις τελευταίες εβδομάδες που είναι καλά (χτυπάνε συνεχώς ξύλο οι Απολλωνίστες), δείχνει να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας.

Προχτές στην «Αρένα» στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ήταν καλούτσικη η συνολική του παρουσία. 

Ο παίχτης που συνεχίζει να είναι… αλλού, είναι ο Μουσταφά Καραγιόλ. Τον είχαν παρουσιάσει ως… υπέρβαση οι διοικούντες (επειδή πληρώνεται και αδρά), αλλά στο γήπεδο μέσα, ακόμα δεν έκανε το «μεγάλο» ματς. 

Ο Αυγουστή τον πιστεύει τον παίχτη, αν θα ξεκινήσει να τον… δικαιώνει, θα το δείξει ο χρόνος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.