Ήταν ΕΥΚΟΛΗ η πρόβλεψη για Ατζακούν! Ποιος ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ…

Ήταν ΕΥΚΟΛΗ η πρόβλεψη για Ατζακούν! Ποιος ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ…

Από την πρώτη μέρα που βγήκε από Ελλαδικά Μέσα, ότι ο Ατζακούν πιθανόν να συναντηθεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου, ήταν μάλλον εύκολη η πρόβλεψη ότι θα γίνει η… δουλειά! 

Πριν 20 μέρες είχαμε σταθεί σ’ αυτή τη συγκυρία, ότι ο Νιγηριανός είναι αγαπημένος παίχτης του προπονητή των πρασίνων της Λευκωσίας. Και οι τρεις μετεγγραφές που έκανε μέχρι σήμερα το τριφύλλι, αποτελούν προσωπικές επιλογές του Αναστασίου. 

Για να δούμε, αν θα λειτουργήσει έτσι και στην τέταρτη και τελευταία χειμερινή προσθήκη. Βάσει των πληροφοριών που βγαίνουν τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο «χτύπημα» της Ομόνοιας, θα αφορά επιθετικό παίχτη. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE