ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ελκυστικές οι «ψευδοτιμές» στα καύσιμα- «Χαώδης» ακόμα η διαφορά

ΚΥΠΡΟΣ: Ελκυστικές οι «ψευδοτιμές» στα καύσιμα- «Χαώδης» ακόμα η διαφορά

Μειώνονται αισθητά οι τιμές στα καύσιμα το τελευταίο διάστημα με τους καταναλωτές στην Κύπρο να επωφελούνται από τις διεθνείς τιμές πετρελαίου που έχουν πέσει, καθώς και από την μείωση του φόρου κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρατηριούχων έχουμε φτάσει στις τιμές του 2005-2006 με την μέση τιμή αμόλυβδης 95 οκτανίων την Πέμπτη 10/1 να βρίσκεται στο €1,086 ενώ για το πετρέλαιο κίνησης στο €1,175.

Οι μειώσεις των τελευταίων εβδομάδων δεν έριξαν τις τιμές μόνο στις ελεύθερες περιοχές, αλλά και στο ψευδοκράτος με την διαφορά να εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Μετά τις νέες μειώσεις στις τιμές των καυσίμων στο ψευδοκράτος η βενζίνη 95 οκτανίων πωλείται προς 5 τουρκικές λίρες δηλαδή 0,80 σεντ του ευρώ ενώ πολύ μεγαλύτερη είναι η διαφορά στο πετρέλαιο κίνησης φτάνοντας τα 40 σεντς καθώς στα κατεχόμενα πωλείται προς 4.85 τούρκικες λίρες  δηλάδή 0.77 σεντς.

 

Στέλιος Στυλιανού

Σημ: Με το πιο πάνω άρθρο δεν προτρέπουμε κανένα να μεταβεί στα κατεχόμενα για να ανεφοδιάσει με καύσιμα το όχημα τού. Γίνεται απλά μια παράθεση των τιμών για σκοπούς ενημέρωσης

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top