Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με γραπτή ανακοίνωση η ΔΗΠΑ, παρουσιάζει τις βλέψεις της.

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη», ανέφερε κατά την κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΠΑ ο Πρόεδρος της Μάριος Καρογιάν.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρογιάν, εντός 15 ημερών αναμένεται να  ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της Δημοκρατικής Παράταξης, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τέταρτης 09/01 στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος  Καρογιάν, δήλωσε πως νοιώθει ευτυχής που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου λειτουργεί  το πρώτο σωματείο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που βιώνει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μετά την οικονομική κρίση και υπογράμμισε την ανάγκη, πέρα από τους αριθμούς που ευημερούν, να ευημερήσουν και οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε, οι θυσίες του λαού, των πολιτών, να τύχουν ανταλλάγματος και να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην κοινωνία μας.

«Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE