Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σύμφωνα με τη Γραμματέα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Αναστασία Συμεού, η συνεδρία θα αρχίσει στις 19:30, αντί στις 18:30, όπως νωρίτερα είχε μεταδοθεί, και κατά τη διάρκεια της θα ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του ΠΙΣ.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η κ. Συμεού, η συνεδρία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα και σε αυτήν θα ανταλλαγούν απόψεις, θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των συσκέψεων στο Προεδρικό και θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία και τα επόμενα βήματα του ΠΙΣ.
Απο ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις