ΓεΣΥ: Μακρά η συνεδρία του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος

ΓεΣΥ: Μακρά η συνεδρία του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος

Μακρά προβλέπεται η συνεδρία το βράδυ της Πέμπτης 10/01 του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος (ΣΙΣ), το οποίο θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα των δυο συσκέψεων, που έγιναν τη Δευτέρα 07/01 και την Τρίτη 08/01 στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για το θέμα του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ).

Σύμφωνα με τη Γραμματέα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Αναστασία Συμεού, η συνεδρία θα αρχίσει στις 19:30, αντί στις 18:30, όπως νωρίτερα είχε μεταδοθεί, και κατά τη διάρκεια της θα ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του ΠΙΣ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η κ. Συμεού, η συνεδρία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα και σε αυτήν θα ανταλλαγούν απόψεις, θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των συσκέψεων στο Προεδρικό και θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία και τα επόμενα βήματα του ΠΙΣ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE