Στην Αστυνομία ο Υφυπουργός Τουρισμού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αστυνομία ο Υφυπουργός Τουρισμού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε καταγγελία στην Αστυνομία αναμένεται να προβεί ο πρώτος υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σάββας Περδίος.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, την εμφάνισή του έκανε λίγο μετά το απόγευμα της Τετάρτης 09/01 λογαριασμός στο Twitter ο όποιος έφερε το όνομα του υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου.

Μέσα στα πρώτα του tweets, αναφερόταν ο θάνατος της Νανάς Μούσκουρη, σύμφωνα με πληροφορίες του «υφυπουργού» από το Παρίσι καθώς ανέφερε πως η Πρεσβεία της Κύπρου στο Παρίσι, επιβεβαιώνει πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι νεκρή.

Στη συνέχεια ανήρτησε εκ νέου tweet όπου έγραφε πως  «αυτός ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tommasso Debenedetti».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε άμεσα με το Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου μας επιβεβαίωσαν πως ο υφυπουργός ουδέποτε ανάρτησε αυτά τα tweets, ενώ θα προβεί και σε καταγγελία του ψεύτικου λογαριασμού στην Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.