Ξεχωριστός ο τρόπος που η Καραντώνη χαιρέτησε στον Σπύρο Παπαδόπουλο – VIDEO

Ξεχωριστός ο τρόπος που η Καραντώνη χαιρέτησε στον Σπύρο Παπαδόπουλο – VIDEO

Αλά… κυπριακά χαιρέτησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο πρωτοχρονιάτικο «Στην υγεία μας», η Άντρη Καραντώνη!

Στο τηλεοπτικό ρεβεγιόν του Σπύρου Παπαδόπουλου, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Άντρη Καραντώνη.

Όπως συνηθίζεται στην εκπομπή, ο παρουσιαστής αρχικά χαιρετά έναν – έναν τους καλεσμένους του.

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν ο Σπύρος χαιρετούσε τους καλεσμένους του, αυτοί έδιναν την ευχές τους για το 2019 που θα υποδέχονταν.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, χαιρέτησε με ένα διαφορετικό τρόπο. Έγραψε ένα ωραίο τσιατιστό, το οποίο και παρουσίασε.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.