ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε φωτιά η επιχείρησή του λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε φωτιά η επιχείρησή του λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Η ώρα 00:31 της Τρίτης (1/1) λήφθηκε κλήση στη Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε χώρο εξαρτημάτων για οχήματα ιδιωτικής εταιρείας στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στο Ζακάκι Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με συνολικά 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.03.

Τα εξαρτήματα βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο αλλά και σε καλυμμένο κάτω από μεταλλικές κατασκευές έκτασης περίπου 400τμ.

Και υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφερε να προστατεύσει τα γραφεία της εταιρείας αλλά και την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτήρια.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE