Με μάτια βουρκωμένα η Χριστοφίδου - Το αντίο της από τον αέρα του ΣΙΓΜΑ – VIDEO

Με μάτια βουρκωμένα η Χριστοφίδου - Το αντίο της από τον αέρα του ΣΙΓΜΑ – VIDEO

Την επιλογή της έκανε η Κατερίνα Χριστοφίδου και εγκαταλείπει την δημοσιογραφία και το ΣΙΓΜΑ για το ευρωκοινοβούλιο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ Κατερίνα Χριστοφίδου έχει δεχτεί πρόταση από το ΔΗΚΟ για να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.

Η οικοδέποινα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τελευταία εκπομπή του 2018, επέλεξε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Σε κλίμα συγκίνησης και με μάτια βουρκωμένα μίλησε με ευγνωμοσύνη για το κανάλι της, τους συνεργάτες της και όλους όσοι τόσα χρόνια της έδειξαν εμπιστοσύνη.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου μίλησε για τα άξια χέρια που παραδίδει την σκυτάλη της εκπομπής 'Μεσημέρι και κάτι', χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει σε ποιον ή ποια θα παραδώσει την σκυτάλη της μεσημεριανής της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE