Παίρνει την απόφαση η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου- Υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Παίρνει την απόφαση η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου- Υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εκλεκτή συνάδελφος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του SIGMA Κατερίνα Χριστοφίδου, η οποία όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, βρίσκεται σε  προχωρημένες επαφές με το ΔΗΚΟ ώστε να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τον στενό κύκλο της παρουσιάστριας που βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» ενώ όπως πληροφορούμαστε με τον ερχομό του νέου έτους η Κατερίνα αναμένεται να πει το «μεγάλο ΝΑΙ» και να δώσει τα χέρια με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η συνάδελφος που όπως μας έχει συνηθίσει δεν μασά τα λόγια της, θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στα ανώτερα σώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.