Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Τρόοδος οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Τρόοδος οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το μαγευτικό τοπίο του Τροόδους οι Κύπριοι…

Από τις πρώτες ημέρες που «έστρωσε» για τα καλά το χιόνι στο Τρόοδος, πολλοί έσπευσαν να επισκεφθούν το κάτασπρο τοπίο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην live camera που είναι τοποθετημένη στο χιονοδρομικό κέντρο, ακόμη και το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς, αρκετοί επέλεξαν να το περάσουν διασκεδάζοντας στα χιόνια.

Το τοπίο στο Τρόοδος δεν θα μπορούσε να αφήσει κανένα αγοήτευτο, κάτι που φανερώνουν και οι εκατοντάδες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media, από όσους το έχουν ήδη επισκεφθεί.

Σίγουρα, όσοι ακόμη δεν έχουν πάει στις βουνοκορφές του Τροόδους, αναμένεται ότι θα το κάνουν σύντομα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

*Η πιο κάτω φωτογραφία είναι από το μεσημερί της Δευτέρας (31/12 - 13:00)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE