Με μάτια βουρκωμένα η Χριστοφίδου - Το αντίο της από τον αέρα του ΣΙΓΜΑ – VIDEO
31.12.2018 - 13:36
Την επιλογή της έκανε η Κατερίνα Χριστοφίδου και εγκαταλείπει την δημοσιογραφία και το ΣΙΓΜΑ για το ευρωκοινοβούλιο.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ Κατερίνα Χριστοφίδου έχει δεχτεί πρόταση από το ΔΗΚΟγια να κατέλθει ως «αριστίνδην» υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.
Η οικοδέποινα της εκπομπής«Μεσημέρι και Κάτι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τελευταία εκπομπή του 2018, επέλεξε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της.
Σε κλίμα συγκίνησης και με μάτια βουρκωμένα μίλησε με ευγνωμοσύνη για το κανάλι της, τους συνεργάτες της και όλους όσοι τόσα χρόνια της έδειξαν εμπιστοσύνη.
Η Κατερίνα Χριστοφίδου μίλησε για τα άξια χέρια που παραδίδει την σκυτάλη της εκπομπής 'Μεσημέρι και κάτι', χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει σε ποιον ή ποια θα παραδώσει την σκυτάλη της μεσημεριανής της εκπομπής.
Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.