ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανή τα όσα έζησε η Γεωργία από τη μάνα της και το σύζυγό της , που ήταν εραστές!

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανή τα όσα έζησε η Γεωργία από τη μάνα της και το σύζυγό της , που ήταν εραστές!

Συγκλονίζουν τα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας με τα ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα.

Την Παρασκευή (28/12) αποκάλυψε μέσω πρωτοσέλιδου δημοσιεύματός της στον «Πολίτη» πτυχές της προσωπικής ιστορίας της Γεωργίας, η οποία για 25 χρόνια ήταν θύμα βίας από «τη μάνα της και τον πρώην σύζυγό της, εραστές μεταξύ τους!».

Η Γεωργία εξομολογείται μεταξύ άλλων: «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τα παιδιά μου είναι ίδια ο πατέρας τους. Την τελευταία φορά με έπιασε ο γιος μου να με πνίξει. Έφυγα για να μην μπει στη φυλακή ως φονιάς».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.