ΚΥΠΡΟΣ: Ήταν έτοιμος να σφάξει τον γείτονα με κουζινομάχαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Ήταν έτοιμος να σφάξει τον γείτονα με κουζινομάχαιρο

Στη σύλληψη 56χρονου προχώρησε γύρω στις 15:00 της Παρασκευής (28/12) η Αστυνομία στην Πάφο, μετά από καταγγελία 52χρονου, που ήθελε τον πρώτο να τον απειλεί με κουζινομάχαιρο το απόγευμα της Πέμπτης (27/12).

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, ο 56χρονος φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία 56χρονου ότι γύρω στις 17:00 της Πέμπτης, άκουσε τον γείτονα του να βρίζει και να απειλεί, ενώ κοιτάζοντας από παράθυρο της οικίας του, είδε τον 56χρονο σε χωράφι μεταξύ των σπιτιών τους να κρατά κουζινομάχαιρο.

Όταν ο 52χρονος βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, ο ύποπτος συνέχισε να απειλεί ότι θα τον σφάξει, με τον παραπονούμενο να μεταβαίνει στη συνέχεια στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον 56χρονο, χωρίς όμως να εντοπιστεί μέχρι τις 15:00 της Παρασκευής όπου και συνελήφθη.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE