Γ. Λιλλήκας: Αδικημένοι οι πρώην υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας

Γ. Λιλλήκας: Αδικημένοι οι πρώην υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας

Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει αποφάσεις για το πλαφόν στην επιστροφή των ταμείων προνοίας πρώην υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας και την αποκοπή των συντάξεων, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υπαλλήλων Λαϊκής Τράπεζας.

 

Οι υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας είναι από τις αδικημένες κοινωνικές ομάδες μετά το κούρεμα του 2013, ανέφερε ο κ. Λιλλήκας λέγοντας ότι υπήρχε δέσμευση της Βουλής και της κυβέρνησης ότι θα επιστρεφόταν τουλάχιστον το 22,5% των ταμείων προνοίας.
 
Τα μέλη του συνδέσμου, εξήγησε, ζητούν θεσμοθετημένη απόφαση υλοποίησης της επιστροφής του 22,5% ώστε να μην μπορεί να αναιρεθεί από την κυβέρνηση αφού η αποκατάσταση του ποσοστού αυτού θα γίνει σταδιακά και ετήσια με βάση τον κρατικό προϋπολογισμό και έτσι το κράτος θα επωμιστεί ένα μεγάλο ποσοστό πάνω σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE