ΚΥΠΡΟΣ: Μια διαφορετική νότα Χριστουγέννων - Παιδιά γυμνασίου τραγούδησαν τα κάλαντα στην νοηματική

ΚΥΠΡΟΣ: Μια διαφορετική νότα Χριστουγέννων - Παιδιά γυμνασίου τραγούδησαν τα κάλαντα στην νοηματική

Μια διαφορετική γιορτινή νότα έδωσαν μαθητές του Γυμνασίου Σταυρού στο Στρόβολο αφού τραγούδησαν τα κάλαντα. Ξεχώρισε η στιγμή που είπαν τα κάλαντα στη νοηματική.

Το περιστατικό δημοσίευσε το Τμήμα Τελωνείων Κύπρου αφού τα κάλαντα τραγουδήθηκαν στο γραφείο του Διευθυντή του Τμήματος κ. Δημήτριου Χατζηκωστή.

Σε ανάρτηση που δημοσιεύσαν στο Facebook του Τμήματος ξεχώρισαν ένα συγκεκριμένο απόσπασμα όπου τα παιδιά του Γυμνασίου τραγουδούν τα κάλαντα στην νοηματική γλώσσα.

Σκοπός τους ήταν να δείξουν ότι το σχολείο τους σέβεται και στηρίζει την διαφορετικότητα.

Τα έσοδα που θα μαζέψουν θα δοθούν για στήριξη άπορων οικογενειών.

www.youtube.com/watch?v=f_Eork8R66I

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE