Κύπριος έμεινε «άναυδος» με τιμές καφετέριας δίπλα από εμπορικό κέντρο στο Μιλάνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος έμεινε «άναυδος» με τιμές καφετέριας δίπλα από εμπορικό κέντρο στο Μιλάνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι γεγονός ότι οι τιμές κάποιων καφετεριών στην Κύπρο ξινίζουν τον κόσμο, αφού σε σύγκριση με άλλες χώρες και ειδικότερα σε τουριστικές πόλεις μεγάλων χωρών, είναι πολύ πιο υψηλές.

Οι τιμές των καφέδων σε καφετέρια σε συνεδριακό κέντρο εντός εμπορικής ζώνης του Μιλάνου, στην οποία βρίσκεται και εμπορικό κέντρο (Mall), είναι... χώμα. Κάτι το οποίο προκάλεσε εντύπωση σε Κύπριο που βρέθηκε εκεί.

Ο εν λόγω συμπατριώτης μας, δημοσίευσε φωτογραφία του τιμοκατάλογου στο Twitter, αναφέροντας πού βρίσκεται η συγκεκριμένη καφετέρια που πωλεί τα ροφήματα σε τέτοιες τιμές και είπε: «Δεν νομίζω να θέλει άλλο σχόλιο».

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία του τιμοκαταλόγου, κανένα ρόφημα δεν ξεπερνά τα δύο ευρώ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.