Η Πάολα μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση του Παπαδόπουλου

Η Πάολα μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση του Παπαδόπουλου

Τον σάλο που προκλήθηκε με την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα της Πάολας με τον Σφακιανάκη κλήθηκε να σχολιάσει η τραγουδίστρια. 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σχήμα και προστέθηκε στο σχήμα ο Νίκος Βουρλιώτης

Η Πάολα είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Happy Day: «Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στεναχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για αυτό όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Για αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί».

Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον νέο της αγαπημένο; Τι αποκάλυψε για την κορούλα της, την Παολίνα;


Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE