Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του γιατί έμεινε από καύσιμα- Έξαλλος ο 39χρονος

Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του γιατί έμεινε από καύσιμα- Έξαλλος ο 39χρονος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 12/12 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι άγνωστο πρόσωπο προκαλούσε ζημιά σε αυτοκίνητο. Τελικά ήταν το δικό του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Dane Brayman συνελήφθη από την Αστυνομία αφού προκάλεσε ζημιά στο όχημα του. Όπως αναφέρεται ο 39χρονος έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε πως το αυτοκίνητου σταμάτησε να κινείται λόγω καυσίμων.

Άρχισε να σπάζει τα παράθυρα με πέτρες και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα με αυτόπτη μάρτυρα να τηλεφωνεί στην Αστυνομία και να αναφέρει το περιστατικό. Όταν τα μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι ο Brayman προκαλούσε ζημιά στο δικό του αυτοκίνητο το οποίο ξέμεινε από βενζίνη.

Ο 39χρονος αφού έκαψε το αυτοκίνητο του προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο οι Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για αντίσταση κατά τη σύλληψη, καθώς και εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE