«Έσπασε» την σιωπή του ο μαέστρος του Νότη – Μίλησε για την αποχώρηση του Κύπριου τραγουδιστή

«Έσπασε» την σιωπή του ο μαέστρος του Νότη – Μίλησε για την αποχώρηση του Κύπριου τραγουδιστή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδόπουλου το μεσημέρι της Πέμπτης (6/12) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να ενημερώσει ότι αποχωρεί από το σχήμα που θα συμμετείχε!

Ο Κύπριος τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το Gazi Live και την Πάολα, αλλά κατακεραύνωσε το Νότη Σφακιανάκη. 

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η πλευρά του του Νότη Σφακιανάκη την Παρασκευή (7/12)!

Συγκεκριμένα, ο μαέστρος του Μανώλης Σουβατζής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έκανε σχετική ανάρτηση:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο, το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και ποτέ με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE