ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία- Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία-  Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

Το τιμόνι αύριο (5/12)το πρωί πιάνουν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου) αναστέλλοντας προσωρινά τα απεργιακά μέτρα εις ένδειξη καλής θέλησης προς το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε πως οι οδηγοί επιστρέφουν αύριο (Τετάρτη 5/12) το πρωί στα καθήκοντα τους μετά τη σημερινή (4/12) συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών στην οποία λήφθηκε απόφαση όπως το επόμενο διήμερο να υπάρξει διεξοδική συζήτηση με στόχο την επίλυση του θέματος.

Ο κ. Ευαγγέλου είπε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση το επόμενο διήμερο τότε οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου θα απεργήσουν εκ νέου .

Σημειώνεται πως από την απεργία των λεωφορείων επηρεάστηκαν γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE