ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία- Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία-  Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

Το τιμόνι αύριο (5/12)το πρωί πιάνουν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου) αναστέλλοντας προσωρινά τα απεργιακά μέτρα εις ένδειξη καλής θέλησης προς το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε πως οι οδηγοί επιστρέφουν αύριο (Τετάρτη 5/12) το πρωί στα καθήκοντα τους μετά τη σημερινή (4/12) συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών στην οποία λήφθηκε απόφαση όπως το επόμενο διήμερο να υπάρξει διεξοδική συζήτηση με στόχο την επίλυση του θέματος.

Ο κ. Ευαγγέλου είπε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση το επόμενο διήμερο τότε οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου θα απεργήσουν εκ νέου .

Σημειώνεται πως από την απεργία των λεωφορείων επηρεάστηκαν γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE