Ο Μουτσινάς τρολάρει την Παραδοσιακή Βραδιά – Αποκάλεσε «του θανάτου» τους καλεσμένους της Καραντώνη– VIDEO

Ο Μουτσινάς τρολάρει την Παραδοσιακή Βραδιά – Αποκάλεσε «του θανάτου» τους καλεσμένους της Καραντώνη– VIDEO

Ποιος απάντησε 'Ντροπη σας κυριε' στον Μουτσινά παρακολουθώντας το απόσπασμα με το τρολάρισμα του για την εκπομπή της Άντρης Καραντώνη στο ΣΙΓΜΑ;

Ο Νίκος Μουτσινάς στην σατιρική του εκπομπή στο OPEN κάνει θραύση τρολάροντας... Στα δίκτυά του έπεσε και η εκπομπή της Άντρης Καραντώνη στο ΣΙΓΜΑ 'Παραδοσιακή Βραδιά'

Ο παρουσιαστής βλέποντας τους καλεσμένους της εκπομπής σάστισε και τους αποκάλεσε 'του θανάτου' λόγω της ηλικίας τους.

Αυτό εκνεύρισε τον παραγωγό της Παραδοσιακής Βραδιάς. Ο Νίκος Γαλήνης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook θέλησε να απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά.

Τα λόγια του: «Αγαπητέ φίλε. Η ειρωνεία είναι πολύ άσχημο πράγμα.Το πρώτο που έπρεπε να ξέρεις αφού λέγεσαι παρουσιαστής είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους και ειδικά τους μεγαλύτερους (ηλικιωμένους), είτε είναι του θανάτου είτε όχι. Το σίγουρο είναι κανένας δεν θα σου πάρει από τα δικά σου χρόνια. Ντροπή σας κύριε.».

Η ανάρτηση του Νίκου Γαλήνη:

Ακολουθεί το σχετικό στιγμιότυπο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE