Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Του Έκτορα Γεωργίου
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μιχάλης Ασσιώτης, για τον οποίο και η πιο πάνω αναφορά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά από πολλές προσπάθειες του να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Παράλληλα, αναρωτιέται αν ο κ. Παπαδόπουλος υπολογίζει τα παραδοσιακά στελέχη ή όχι.
Μάλιστα, τέλος -όπως αναφέρει- θα κινηθεί νομικά εναντίον του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου κ. Χρυσόδοντα για συκοφαντική δυσφήμηση.
*Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω ανάρτηση δημοσιεύτηκε το Σάββατο (1/12), ωστόσο μετά από λίγα λεπτά ο κ. Ασσιώτης διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Στη φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στο ThemaOnline. Ο Μιχάλης Ασσιώτης εξέφρασε δημοσίως την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις