ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (3/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, θα πνέουν µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (4/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (5/12) και την Πέµπτη (6/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή (7/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top