Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (3/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, θα πνέουν µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (4/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (5/12) και την Πέµπτη (6/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή (7/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE