ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Η Αστυνομία θεωρεί τον 'Σήφη' ως ηθικό αυτουργό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Η Αστυνομία θεωρεί τον 'Σήφη' ως ηθικό αυτουργό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενδείξεις που θέλουν τον 40χρονο καταζητούμενο Ιωσήφ Ιωσήφ, να είναι ο ηθικός αυτουργός, πίσω από την απόπειρα φόνου του 57χρονου επιχειρηματία, Νίκου Ροδοθέου, που διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/11).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Έγκυρη κι αξιόπιστη πηγή που έχει καλή γνώση των αστυνομικών εξετάσεων, εξήγησε στο ThemaOnline, ότι ο 40χρονος που καταζητείται από το Σάββατο (2/11), φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός, πίσω από την απόπειρα και για τον λόγο αυτό, αναζητείται από τις Αρχές. Η ίδια πηγή δεν θέλησε να μας αναφέρει περισσότερα, παρά τις διευκρινιστηκές μας ερωτήσεις.

Φαίνεται, με απλά λόγια, πως κατά τις εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψε μαρτυρικό υλικό, το οποίο εμπλέκει τον Ιωσήφ στην απόπειρα και συγκεκριμένα τον θέλει να έδωσε τις οδηγίες για διάπραξη του εγκλήματος.

Πάντως, οι ερευνητές της υπόθεσης, ψάχνουν τα ίχνη του Σλοβάκου καταζητούμενου καθηγητή πυγμαχίας, αφού τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, θέλουν τον 39χρονο Dydi Rudolf, να βρισκόταν στην Κύπρο για χρονικό διάστημα ενώ την επομένη της απόπειρας, φαίνεται να έφυγε από το νησί μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας, από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE