Απίστευτο στατιστικό στο ΑΕΛ-Ομόνοια- Σίγουρα θα σας ξαφνιάσει

Απίστευτο στατιστικό στο ΑΕΛ-Ομόνοια- Σίγουρα θα σας ξαφνιάσει

Η ΑΕΛ ήταν η κερδισμένη στο ντέρμπι που διεξήχθη στο «Τσίρειο» το βράδυ του Σαββάτου 1/12. Η Λεμεσιανή ομάδα κατάφερε να φέρει «τούμπα» το αποτέλεσμα με γκολ των Τεξέιρα και Ρομαν.

Η Ομόνοια που προηγήθηκε στο σκορ αναγκάστηκε να μείνει με 10 παίκτες μετά από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κατελάρης και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Σίγουρα αυτό που ξαφνιάζει είναι το στατιστικό στην κάρτα της CytaVision μετά τη λήξη του αγώνα, με την Ομόνοια να έχει μόλις μια τελική προσπάθεια στο στόχο (που έγινε και γκολ) ωστόσο σύμφωνα με την ίδια κάρτα ο τερματοφύλακας Βοζίνια είχε 0 (μηδέν) αποκρούσεις.

Αυτό καταδεικνύει το πόσο οι «τριφυλοφόροι» πάλευαν για να κρατήσουν το θετικό αποτέλεσμα με τον Βοζίνια να δείχνουν οι κάμερες της CytaVision στα τελευταία δέκα λεπτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE