Βαρύ πένθος για Κύπριο τραγουδιστή- Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του- Ήταν μόλις 44 ετών

Βαρύ πένθος για Κύπριο τραγουδιστή- Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του- Ήταν μόλις 44 ετών

Ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του γνωστού Κύπριου τραγουδιστή μετά την τραγική είδηση του χαμού αγαπημένου τους προσώπου, μόλις στα 44 της χρόνια.

Ο λόγος για τον Κύπριο τραγουδιστή Στέλιο Κωνσταντά που εκπροσώπησε και την χώρα μας στην Eurovision το 2003. Ο γνωστός καλλιτέχνης έριξε «μαύρο» στους λογαριασμούς του στα social media γράφοντας: «Kαλο σου ταξίδι Αντιγόνη μου, αδελφούλα μου, αγαπη μου».

Η κηδεία της Αντιγόνης Κωνσταντά που απεβίωσε την Παρασκεύη 30 Νοεμβρίου 2018 σε ηλικία 44 ετών, ορίστηκε για  την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. από τον ιερό ναό Αναργύρων (Κοσμά και Δαμιανού) στον συνοικισμό Αγίων Αναργύρων Α΄στην Λάρνακα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Κωνσταντά…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE