Δρόμος… για επιστροφή στις νίκες με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ πλάνου

Δρόμος… για επιστροφή στις νίκες με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ πλάνου

Ολοκληρώνεται με ντέρμπι ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος για την ΑΕΛ. Η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια για την 11η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του πρώτου γύρου η ΑΕΛ τα πήγαινε περίφημα με 7 νίκες, 1 ισοπαλία, 22 βαθμούς συντελεστή και να απολαμβάνει κορυφή.

Οι πρόσφατες, τελευταίες, δύο ήττες στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα, έφεραν την ανατροπή του σκηνικού που υπήρχε, της αισιοδοξίας και των πλατιών χαμόγελων, με όλους να προσγειώνονται, να πατάνε γερά στο πάτωμα και να βλέπουν το κάθε παιχνίδι που έρχεται με πάσα σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση και να πετάνε στα… σύννεφα.
Τα δύο βαριά «χαστούκια» ώθησαν όλους στο να σκύβουν τα κεφάλια κάτω, να κάνει ο καθένας τη δική του αυτοκριτική και να εκφράζουν τη σιγουριά ότι άμεσα θα υπάρξει η ανάκαμψη και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Έτσι, με βάση και το ποιοι θα απουσιάζουν από τον βραδινό αγώνα (Μπενίτεθ, Ράσο, Μουστάκης) και σε σχέση με τα δύο πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, ο κόουτς της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, πιθανολογείται ότι θα παρατάξει τη Λεμεσιανή ομάδα κόντρα στην Ομόνοια με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια (παρά του ότι είναι πανέτοιμος και ο Πρόσεκ για να επιστρέψει), Λαφράνς και Τεϊσέιρα (ή Τζούνιορ) στο κέντρο της άμυνας, Τεξέιρα στο δεξί και Γουίλερ στο αριστερό, με δύο εκ των Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Γκαθτανάγια, Σίλβα ως ανασταλτικά χαφ, με τον Ντα Σίλβα πιο μπροστά τους, Τόρρες και Αβραάμ (ή Μακρής) στα «φτερά» με Χουράδο (ή Μυτίδη) στην κορυφή της επίθεσης.

Στις επιλογές για τα «φτερά» της επιθετικής γραμμής είναι και ο Μαρκόσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Τη σαφή θέση της Λευκωσίας σε ότι αφορά στα ευρωτουρκικά, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ενώ την ίδια ώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Euronews, ότι κατά τη διάρκεια της κοινωνικής συνάντησης που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν εξέφρασε την ετοιμότητά του και προς τον ίδιο τον Τούρκο ΥΠΕΞ, <για να δούμε θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, εάν και εφόσον, επαναλαμβάνω, υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κυπριακό, όπως καταγράφονται ξεκάθαρα και στα συμπεράσματα του Απριλίου 2024>.

BEST OF TOTHEMAONLINE