ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατατρόμαξαν οι κάτοικοι από τις καταρρακτώδεις βροχές - Όχημα έπεσε σε βάθος τριών μέτρων - Ζημιές στα εστιατόρια

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατατρόμαξαν οι κάτοικοι από τις καταρρακτώδεις βροχές - Όχημα έπεσε σε βάθος τριών μέτρων - Ζημιές στα εστιατόρια

Ένα αυτοκίνητο κατέληξε σε κρατήρα βάθους τριών μέτρων που άνοιξε στο παλιό δρόμο Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου, από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/11) στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έλενα Θεοδώρου, Κοινοτάρχης Χοιροκοιτίας από τις χθεσινοβραδινές έντονες βροχοπτώσεις που έπεσαν σε αρκετές περιοχές της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, υποχώρησε ο παλιός δρόμος Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου με αποτέλεσμα να ανοίξει κρατήρας στο οδόστρωμα.

Πρόσθεσε ότι «γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα από τις καταρρακτώδεις βροχές υποχώρησε ο παλιός δρόμος Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου , με αποτέλεσμα να ανοίξει κρατήρας στο οδόστρωμα βάθους τριών μέτρων και να πέσει μέσα ένα αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε οτιδήποτε αλλά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς».

Εξήγησε ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο άρχισαν να γίνονται κάποια έργα στο συγκεκριμένο δρόμο τα οποία έπρεπε να ολοκληρωθούν εδώ και πέντε μήνες. Ωστόσο το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με αποτέλεσμα να σημειωθούν οι χθεσινοβραδινές πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE