ΠΑΦΟΣ: Μαθητής άναψε καπνογόνο σε λεωφορείο - Επέβαιναν 70 άτομα

ΠΑΦΟΣ: Μαθητής άναψε καπνογόνο σε λεωφορείο - Επέβαιναν 70 άτομα

Επεισόδιο δημιουργήθηκε σε λεωφορείο της ΟΣΥΠΑ στο οποίο επέβαιναν 70 περίπου μαθητές Γυμνασίου της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο οδηγός αναγκάστηκε να εκκενώσει άμεσα το λεωφορείο την ώρα που σε αυτό επέβαιναν 70 περίπου μαθητές που επέστρεφαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/11) στα σπίτια τους όταν εντός αυτού ένας εκ των μαθητών άναψε καπνογόνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και αναστάτωση.

Για το περιστατικό η εταιρεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου αναμένεται να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία.

Οι μαθητές εξήλθαν άμεσα από το λεωφορείο και τόσο ο οδηγός όσο και οι ίδιοι είναι καλά στην υγεία τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.