Η Οικονομάκου απέλυσε την Κύπρια συνεργάτιδά της – Έξαλλη την αποκάλεσε «γουρούνα και βλαχούλα» - VIDEO

Η Οικονομάκου απέλυσε την Κύπρια συνεργάτιδά της – Έξαλλη την αποκάλεσε  «γουρούνα και βλαχούλα» -  VIDEO

Στην ψύχρα απέλυσε την Κύπρια συνεργάτιδά της η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στο γραφείο της 'All over by Athina' και απέλυσε στην ψύχρα τις συνεργάτιδές της. Ανάμεσά τους και η Κύπρια Κωνσταντίνα Βασιλείου, ή αλλιώς Miss Constantina, η οποία είναι η υπεύθυνη της επιχείρησης της πρωταγωνίστριας. 

Στο stories που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τους followers της φαίνεται ότι η ηθοποιός διαπίστωσε ότι οι τρεις της συνεργάτιδες αντί για 'Black Friday' έκαναν αυθαίρετα 'Black Thuesday'.

Η Οικονομάκου τις αποκάλεσε μικρές βλαχούλες και αποφάσισε ότι πρέπει να τις απολύσει. Φυσικά όλα αυτά ελπίζουμε ότι έγιναν στα πλαίσια μιας φαρσοκωμωδίας που έστησε η λαμπερή ηθοποιός με τις συνεργάτιδες της, προκειμένου να κάνουν προώθηση των προϊόντων τους.

Άλλωστε η Αθηνά Οικονομάκου έχει μια πολύ στενή σχέση με την Κύπρια συνεργάτιδά της και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες από τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της ηθοποιού, όπου πάντα δίπλα της έχει την Κωνσταντίνα Βασιλείου

 

Ακολουθούν τα σπαρταριστικά video με την απόλυση των συνεργατών της Οικονομάκου, αλλά και την αντίδρασή τους:

 Επαναστάτησαν οι συνεργάτιδες της Αθηνάς Οικονομάκου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE