Στους 86 οι νεκροί από τις φωτιές στην Καλιφόρνια

Στους 86 οι νεκροί από τις φωτιές στην Καλιφόρνια

Στους 83 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών που άφησε πίσω της η δασική πυρκαγιά, η λεγόμενη «Camp Fire» στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, γνωστοποίησε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ, ο Κόρι Χόνι.

Σύμφωνα με τον σερίφη Χόνι, ο αριθμός των ανθρώπων που παραμένουν αγνοούμενοι μετά την πυρκαγιά Καμπ, που σάρωσε την πόλη Πάρανταϊς, μειώθηκε σε 563.

Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 86, καθώς η πυρκαγιά που οι Αρχές ονόμασαν «Woolsey» στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE