Όλα έτοιμα για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου – Λεύκας

Όλα έτοιμα για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου – Λεύκας

Γύρω στις 12:00 μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ανοίγουν τις πύλες τους, δύο νέα σημεία διέλευσης προς τα κατεχόμενα.

Στη Δερύνεια, θα ανοίξει για πρώτη φορά μετά την εισβολή η λεωφόρος Αμμοχώστου.

Η συμφωνία για της διάνοιξη των δύο οδοφραγμάτων, που σημειώνεται ότι είναι το όγδοο και το ένατο σημείο,  επήλθε στις 26 Οκτωβρίου σε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι, μετά την απόφαση για την διάνοιξή τους, πραγματοποιήθηκαν δύο ειρηνικές διαμαρτυρίες στο οδόφραγμα Δερύνειας. Από την οικογένεια το δολοφονηθέντα, Σολωμού Σολωμού και από το ΕΛΑΜ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE