ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο σημείο ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού – «Ντροπή και αίσχος» - VIDEO

Με φωτογραφία του γιού του κρεμασμένη στον λαιμό, έφτασε στο οδόφραγμα Δερύνειας, το πρωί της Δευτέρας (12/11) ο κ. Σπύρος Σολωμού.

Αρχικά ο κ. Σπύρος, μιλώντας στην κάμερα του 'OMEGA', σύγκρινε το τοίχος του Βερολίνου που έπεσε όταν έφυγε ο Σοβιετικός Στρατός, και είπε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και στο εν λόγω σημείο, με τον Τουρκικό και μετά να ανοίξουν τα οδοφράγματα.

«Μόνοι τους εγκλωβίστηκαν» είπε για τους τ/κ προφανώς, «δεν τους διώξαμε να φύγουν», πρόσθεσε.

«Ντροπή και αίσχος» είπε με έντονο ύφος για το ότι τώρα πρέπει να παίρνει κάποιος ταυτότητα ή διαβατήριο για πάει στις κατεχόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (12/11) είναι προγραμματισμένη η διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας, όπως και αυτό του Απλικίου – Λεύκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE