ΛΕΜΕΣΟΣ: Με τα αντίσκηνα στο χέρι οι κάτοικοι- «Καταντήσαμε το Γραφείο Ευημερίας…»- Κάλεσμα για την εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με τα αντίσκηνα στο χέρι οι κάτοικοι- «Καταντήσαμε το Γραφείο Ευημερίας…»- Κάλεσμα για την εκδήλωση διαμαρτυρίας

Δυναμικά μέτρα για το δικαίωμα της αξιοπρεπούς διαβίωσης και στέγασης εξήγγειλαν οργανωμένα σύνολα με πρώτο αυτό της εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από κτήριο του Διοικητηρίου στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό το Σάββατο 10/11.

Στην εκδήλωση θα στηθούν έξω από το Διοικητήριο αντίσκηνα, όπου θα διανυχτερεύσουν όσοι επιθυμούν, ενώ θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια προσπάθεια να εισακουστούν και να υπάρχουν άμεσα λύσεις στο πρόβλημα που όπως υποστηρίζουν έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των διοργανωτών Λευτέρη Γεωργίου η αφύπνιση των πολιτών είναι ο κύριος στόχος της εκδήλωσης, την ίδια ώρα που Κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή «σφυρίζουν αδιάφορα».

«Έχουμε καταντήσει το Γραφείο Ευημερίας, αφού οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να ανταποκριθούν» δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΡΙΚ, ενώ όπως πληροφορούμαστε μέλη της κίνησης έχουν βοηθήσει, προσφέροντας από το υστέρημα τους χρήματα,  ώστε συνάνθρωποι μας να μήν μείνουν στο δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE