ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει συνάνθρωπος μας που έψαχνε στα σκουπίδια- «Δεν έχω να φάω» έλεγε κλαίγοντας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει συνάνθρωπος μας που έψαχνε στα σκουπίδια- «Δεν έχω να φάω» έλεγε κλαίγοντας

Καθημερινά πλέον είναι τα περιστατικά που καταδεικνύουν ότι πλέον στην Κύπρο ο κόσμος όχι μόνο είναι αντιμέτωπος με τη φτώχεια αλλά και με την εξαθλίωση, αφού η κοινωνική πρόνοια και η κοινωνική μέριμνα, καθώς και οι αρμόδιες δομές του κράτους, δεν μπορούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση.

«Τρανταχτό» παράδειγμα η αναφορά κατοίκου της Λεμεσού ο οποίος πραγματικά συγκλονίζει και σοκάρει με αυτά που γράφει, αποτυπώνοντας την θλιβερή πραγματικότητα της Κύπρου το 2018, αφού υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στην Παγκύπρια ομάδα Διαμαρτυρίας κατά της αδικίας και της ακρίβειας ο συγκεκριμένος κύριος εντόπισε ένα συνάνθρωπο μας να ψάχνει στα σκουπίδια, ενώ όταν τον ρώτησε τι έψαχνε του ανέφερε κλαίγοντας ότι δεν έχει στέγη και ψάχνει για λίγο φαγητό.

Διαβάστε την ανάρτηση που «τσακίζει κόκκαλα»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.