ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει συνάνθρωπος μας που έψαχνε στα σκουπίδια- «Δεν έχω να φάω» έλεγε κλαίγοντας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει συνάνθρωπος μας που έψαχνε στα σκουπίδια- «Δεν έχω να φάω» έλεγε κλαίγοντας

Καθημερινά πλέον είναι τα περιστατικά που καταδεικνύουν ότι πλέον στην Κύπρο ο κόσμος όχι μόνο είναι αντιμέτωπος με τη φτώχεια αλλά και με την εξαθλίωση, αφού η κοινωνική πρόνοια και η κοινωνική μέριμνα, καθώς και οι αρμόδιες δομές του κράτους, δεν μπορούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση.

«Τρανταχτό» παράδειγμα η αναφορά κατοίκου της Λεμεσού ο οποίος πραγματικά συγκλονίζει και σοκάρει με αυτά που γράφει, αποτυπώνοντας την θλιβερή πραγματικότητα της Κύπρου το 2018, αφού υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στην Παγκύπρια ομάδα Διαμαρτυρίας κατά της αδικίας και της ακρίβειας ο συγκεκριμένος κύριος εντόπισε ένα συνάνθρωπο μας να ψάχνει στα σκουπίδια, ενώ όταν τον ρώτησε τι έψαχνε του ανέφερε κλαίγοντας ότι δεν έχει στέγη και ψάχνει για λίγο φαγητό.

Διαβάστε την ανάρτηση που «τσακίζει κόκκαλα»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE