ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

Παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών ο Δημήτρης Συλλούρης.

Η Βουλή έκανε μονόπλευρες νομοθεσίες, οι οποίες είναι υπέρ των τραπεζών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως με τη διαφάνεια ο κόσμος μπορεί να γνωρίζει ποια είναι τα συγκρουόμενα συμφέροντα βουλευτών ή πολιτικών προσώπων.

Μιλώντας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων της Δεύτερης Συνόδου της 11ης βουλευτικής περιόδου, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως δεν θεωρεί ότι ένας βουλευτής, ο οποίος έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο, δεν μπορεί να ψηφίσει μια σχετική νομοθεσία, που αφορά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, για να προσθέσει ότι η Βουλή και η πολιτεία δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να βάλουν περιορισμό στην αξιολόγηση του κατά πόσο ένα δάνειο επιδεχόταν τόσο ψηλά επιτόκια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE