ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

Παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών ο Δημήτρης Συλλούρης.

Η Βουλή έκανε μονόπλευρες νομοθεσίες, οι οποίες είναι υπέρ των τραπεζών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως με τη διαφάνεια ο κόσμος μπορεί να γνωρίζει ποια είναι τα συγκρουόμενα συμφέροντα βουλευτών ή πολιτικών προσώπων.

Μιλώντας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων της Δεύτερης Συνόδου της 11ης βουλευτικής περιόδου, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως δεν θεωρεί ότι ένας βουλευτής, ο οποίος έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο, δεν μπορεί να ψηφίσει μια σχετική νομοθεσία, που αφορά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, για να προσθέσει ότι η Βουλή και η πολιτεία δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να βάλουν περιορισμό στην αξιολόγηση του κατά πόσο ένα δάνειο επιδεχόταν τόσο ψηλά επιτόκια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE