ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κι άλλος παίκτης για κατάθεση -«Ενέσιμα σκευάσματα και σε άλλη ομάδα»

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κι άλλος παίκτης για κατάθεση -«Ενέσιμα σκευάσματα και σε άλλη ομάδα»

 Άλλος ένας ποδοσφαιριστής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση χορήγησης ουσιών μέσω ένεσης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, με τα όσα ανέφερε στους εξεταστές της υπόθεσης επιβεβαίωσε τα όσα έχουν ήδη αναφέρει στην Αστυνομία οι Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου, οι οποίοι έχουν σταματήσει το προβλήματα λόγω καρδιακού προβλήματος.

Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει εμπλέξει κι άλλη ομάδα στο «παιχνίδι» με τα ενέσιμα σκευάσματα.

Την υπόθεση, ως γνωστόν, απεκάλυψε το ThemaOnline. Όπως σημειώσαμε από το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11) οι Φραγκέσκου και Λοϊζίδης-μαζί με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρο Νεοφυτίδη- μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσαν κατάθεση, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς.

Μεταξύ άλλων φέρονται να υποστήριξαν ότι κατά την σεζόν 2017-18 κι ενώ αγωνίζονταν στην Αλκή, άτομο που συνεργαζόταν με τον σύλλογο τους χορήγησε ουσίες μέσω σύριγγας, χωρίς να τους διευκρινιστεί ακριβώς για ποιες ουσίες πρόκειται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.