Microsoft Ελλάς: Στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της

Microsoft Ελλάς: Στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της

Προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και του Δημοσίου Τομέα, η Microsoft Hellas προχωρά σε οργανωτικές αλλαγές. Οι ομάδες του Δημόσιου Τομέα και Μεγάλων Επιχειρήσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό την ηγεσία του κ. Θεοδόση Μιχαλόπουλου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τον τίτλο του Διευθυντή Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών στη Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Από το νέο του ρόλο ως Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων & Δημόσιου Τομέα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, αναμένεται να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE