Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντρέας Αναστασιάδης, αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Active πως πέντε κυπριακές εταιρείες έχουν πέσει θύματα του Dharma.

 

 

O νέος ιός, με την ονομασία Dharma «μόλυνε» πέντε κυπριακές εταιρείες, κλειδώνοντας όλα τα αρχεία των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών, χωρίς να μπορούν να τα ανακτήσουν, με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Europol ώστε να εξευρεθεί τρόπος αντιμετώπισης του. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE