ΠΑΦΟΣ: Αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στο κελί

Με Ελληνική ταυτότητα προσπάθησαν δύο άντρες ηλικίας 37 και 30 ετών να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Πάφου. Έκρυβαν την Αλβανική καταγωγή τους και αντί να μπουν στο αεροπλάνο μπήκαν στα κρατητήρια και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου

Δύο πρόσωπα μετέβησαν το Σάββατο 6/10 στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό να ταξιδέψουν για άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, το πρώτο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, παρουσίασε για έλεγχο ένα δελτίο ταυτότητας.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω δελτίο ταυτότητας, ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο. Το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, παρουσίασε επίσης για έλεγχο ένα δελτίο ταυτότητας, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες, ότι πρόκειται για παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο.

Ανακρινόμενοι, τόσο ο 37χρονος, όσο και ο 30χρονος ανέφεραν τα πραγματικά τους στοιχεία. Στη συνέχεια, βάσει δικαστικών ενταλμάτων συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE