ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος 22χρονος προσέκρουσε σε σκυβαλοφόρο- Τραυμάτισε εργάτη του Δήμου Λεμεσού και συνελήφθη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος 22χρονος προσέκρουσε σε σκυβαλοφόρο- Τραυμάτισε εργάτη του Δήμου Λεμεσού και συνελήφθη

Με σοβαρό τραύματα στο πόδι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 45χρονος εργάτης του Δήμου μετά που 22χρονος που τα «ήπιε» προσέκρουσε στο πίσω μέρος του σκυβαλοφόρου στο οποίο στέκονταν οι δυο εργάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής 7/10, 22χρονος από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε στο πίσω μέρος σκυβαλοφόρου οχήματος, το οποίο ασχολείτο με την περισυλλογή σκυβάλων.

Στο πίσω μέρος του σκυβαλοφόρου οχήματος, βρίσκονταν σε σταθερές θέσεις δύο πρόσωπα, ηλικίας 45 και 52 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 45χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στον 22χρονο οδηγό  του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 63μg αντί 9μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE