Τουλάχιστον 10 νεκροί από τον σεισμό 5,9 Ρίχτερ στην Αϊτή

Τουλάχιστον 10 νεκροί από τον σεισμό 5,9 Ρίχτερ στην Αϊτή

Η σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών, που έπληξε το Σάββατο 6/10 την Αϊτή στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς ο σεισμός προκάλεσε την κατάρρευση κτιρίων στο βόρειο τμήμα αυτής της φτωχής χώρας της Καραϊβικής.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της βορειοδυτικής περιφέρειας, ο Τζάκσον Ιλέρ, δήλωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Πορ-ντε-Πε, τη βόρεια πόλη που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Ρεϊνάλντο Μπρινέ δήλωσε πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν νοτιότερα, στην πόλη Γκρο-Μορν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE