ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

Αφήνεται ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη την Παρασκευή 28/09.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος νοσηλευτής κατηγορείται γραπτώς και αφήνεται ελεύθερος το Σάββατο 29/09.

Ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη για διερεύνηση αδικήματος παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία σε σχέση με την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα δεν θα προσαχθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί η προσωποκράτηση του.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, ο 41χρονος νοσηλευτής συνελήφθη για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.   

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει για να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο απαγωγέα των δυο ανήλικων παιδιών.

Παράλληλα ο 41χρονος φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε τον 35χρονο δράστη με φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.