ΛΕΜΕΣΟΣ: Ομαδικώς στο τμήμα – Κατηγορίες σε πέραν των 20 ατόμων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ομαδικώς στο τμήμα – Κατηγορίες σε πέραν των 20 ατόμων

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 9.50 το βράδυ της Παρασκευής 28/09, διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά την έρευνα στο υποστατικό εντοπίστηκε αριθμός προσώπων να επιδίδονται σε κυβεία, χρησιμοποιώντας φίσιες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες κατακρατήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας ως τεκμήρια.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού, καθώς και τρία πρόσωπα που εργάζονταν σε αυτό, κλήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ συνολικά 20 πρόσωπα που επιδίδονταν σε κυβεία στο υποστατικό, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE