ΛΕΜΕΣΟΣ: Ομαδικώς στο τμήμα – Κατηγορίες σε πέραν των 20 ατόμων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ομαδικώς στο τμήμα – Κατηγορίες σε πέραν των 20 ατόμων

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 9.50 το βράδυ της Παρασκευής 28/09, διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά την έρευνα στο υποστατικό εντοπίστηκε αριθμός προσώπων να επιδίδονται σε κυβεία, χρησιμοποιώντας φίσιες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες κατακρατήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας ως τεκμήρια.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού, καθώς και τρία πρόσωπα που εργάζονταν σε αυτό, κλήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ συνολικά 20 πρόσωπα που επιδίδονταν σε κυβεία στο υποστατικό, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE