ΑΠΑΓΩΓΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο- Πως εμπλέκεται στην υπόθεση

ΑΠΑΓΩΓΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο- Πως εμπλέκεται στην υπόθεση

Στη σύλληψη 41χρονου για διευκόλυνση την ανακρίσεων αναφορικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο πέρασε η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Η απαγωγή του 11χρονη Θέμη και του συνομήλικου και φίλου του Φίλιππου από 35χρονο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 25/9 είχε σοκάρει την κοινωνία με τους πολίτες να ζητούν παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο των ανακρίσεων και μετά από κατάθεση του 35χρονου απαγωγέα πέρασε χειροπέδες το απόγευμα της Παρασκευής 28/9 σε 41χρονο νοσηλευτή ο οποίος φέρεται να προμήθευε τον δράστη με  φαρμακευτικά σκευάσματα ενώ σύμφωνα με μήνυμα της Αστυνομίας στο Twitter o νοσηλευτής αναμένεται να κατηγορηθεί και για παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.