ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

Το ενδεχόμενο να προέβη ο 35χρονος στην απαγωγή των 10χρονων μαθητών προκειμένου να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος, εξετάζει η Αστυνομία.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, σε τοποθετήσεις που έκανε λίγο πριν από τις 15:30 (25/09) έξω από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας και μετά το αίσιο τέλος του θρίλερ απαγωγής των 10χρονων.

Ο κ. Νικολάου, ανέφερε ακόμη ότι το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο επρόκειτο να οδηγηθεί για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας νωρίς το απόγευμα, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές με κάποιον αρνητικό τρόπο μέχρι τώρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εμμέσως έστειλε και το μήνυμα ότι πολλοί κατέφυγαν σε… σεναριολογία, σε σχέση με τα κίνητρα του δράστη.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του ενός εκ των δύο 10χρονων, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν στον εντοπισμό του παιδιού του και του φίλου του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE