ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΚΑΠΕΔΕΣ: «Αλλιώς εν να καταστραφώ» - Η στάση του 48χρονου στο Δικαστήριο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΚΑΠΕΔΕΣ: «Αλλιώς εν να καταστραφώ» - Η στάση του 48χρονου στο Δικαστήριο

«Είμαι αθώος» δήλωσε στο δικαστήριο ο 48χρονος ύποπτος που συνελήφθη για την πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη (20/9) στους Καπέδες.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, η διαδικασία για την προσωποκράτησή του 48χρονου, ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς, ενώ αρχικά δεν επιθυμούσε δικηγόρο, τελικά ζήτησε όπως εκπροσωπηθεί από συνήγορο υπεράσπισης. Ο δικηγόρος του ενώ τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι έρχεται στο δικαστήριο, τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ…

Ο 48χρονος Γ.Σ. μετά την ανάγνωση των αδικημάτων για τα οποία συνελήφθη, ερωτήθηκε από το δικαστήριο εάν έχει κάτι να προσθέσει.

Ο ύποπτος, αρχικά χαρακτήρισε πολλές τις 8 ημέρες προσωποκράτησης που ζήτησε η Αστυνομία, ενώ ζήτησε από το δικαστήριο όπως του επιτραπεί για όσες ημέρες βρίσκεται στο κελί, να πηγαίνει για δύο ώρες το πρωί να φροντίζει τα ζώα του στην μάντρα, αφού δεν γνωρίζει κανείς άλλος τι πρέπει να γίνεται. Σημείωσε μάλιστα ότι έχει νεογέννητα ζώα και άλλα που εγκυμονούν.  

«Αλλιώς εν να καταστραφώ», είπε χαρακτηριστικά ο 48χρονος.

Μόλις ο δικαστής ενέκρινε τόσο το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ημερη προσωποκράτησή του, όσο και το δικό του να μεταβαίνει στην μάντρα του για να φροντίζει τα ζώα του, ο ίδιος μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν: «Τωρά αν θέλετε κάτσετε με 6 μήνες μέσα».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος έδειχνε άνετος και ευδιάθετος εντός της αίθουσας του δικαστηρίου.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top