ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Η ΔΕΟΚ καλεί Κυβέρνηση και εκπαιδευτικές οργανώσεις να αποδεχθούν την πρόταση της ΣΕΚ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Η ΔΕΟΚ καλεί Κυβέρνηση και εκπαιδευτικές οργανώσεις να αποδεχθούν την πρόταση της ΣΕΚ

Υπέρ της υιοθέτησης της μεσολαβητικής πρότασης της ΣΕΚ τάχθηκε την Πέμπτη (20/9) η ΔΕΟΚ, διατυπώνοντας τη θέση ότι η εν λόγω πρόταση μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό της κρίσης στη δημόσια εκπαίδευση.

«Οι διαφορές που χωρίζουν την Κυβέρνηση και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις είναι επουσιώδεις και μπορεί να ξεπεραστούν εύκολα μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες που προβλέπονται στον κοινωνικό διάλογο», αναφέρει η ΔΕΟΚ.

«Καλούμε την Κυβέρνηση και τις οργανώσεις να ανταποκριθούν θετικά στην πρόταση της ΣΕΚ ώστε να ξεπεραστεί η κρίση και να ανοίξει ένας καινούριος κύκλος που θα οδηγήσει στην ουσιαστική μεταρρύθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης που τόση ανάγκη έχει ο τόπος μας», σημειώνει.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.